Laat de Kunstenaar (M/V) zijn werk weer doen!

Geert Wilders is een puber

Jan Roelofs
Jan Roelofs
Jan Roelofs heeft zijn/haar biografie nog niet ingesteld
Gebruiker is momenteel offline
nov 22 KDK 1 reactie
De Kunstenaar zit in het verdomhoekje maar daar heeft hij/zij het ook wel zelf een beetje naar gemaakt. Als je de politiek al jarenlang aan de Kooplieden en de Dominees overlaat, wordt je naar de marge geschoven, en in tijden van financiële crisis over de rand geduwd.
Maar gelukkig komen de Koopmannen en de Dominees nu heel langzaam tot het besef dat ze het zelf ook niet meer weten, en dat ze de Kunstenaar heel hard nodig hebben.
We zijn bezig volwassen te worden: een volwassen Nederland heeft de KDK alledrie in zichzelf geïntegreerd. Dat is ons ooit eerder gelukt: de zeventiende eeuw was een Gouden Eeuw waarin dit drietal bloeiend tot zijn recht kwam.

Nu staan we opnieuw voor zo'n bloeifase, als we tenminste de stap naar de volwassenheid kunnen maken. Geert Wilders speelt de rol van puber: legt de vinger op allerlei zere plekken maar geeft verder niet thuis. De brave huisvaders en huismoeders van de Nederlandse politiek zijn daar niet tegenop gewassen. Maar als ze de kunstenaar in zichzelf weer wakker maken, weten ze donders goed wat hen te doen staat.
Tags: Niet getagged

Reacties

Nelleke Arends-Heijckmann arendspiet@hotmail .com donderdag, 24 november 2011 Antwoord Annuleer

Vanochtend, nu net een 10 min. geleden contact gezocht... via het web.. met de initiatiefnemers van 'DE MAAND'... te weten Uitgeverij ten Have... dagblad Trouw en de KRO...mijn computer vertelde mij dat ik een andere weg moest volgen om mijn ei kwijt te kunnen/willen... door gewoonweg niet te reageren op datgene wat ik aanklikte.... uiteindelijk via het telefoonnummer... wat er ook bij vermeld staat... contact gezocht met de jonge dame die de contacten via mail en telefoon afhandeld/beheerd... en nu zit ik ineens DIT in te typen.... geweldig...Jort Kelder is op TV ....met 'hoe heurt het eigenlijk' ... het is een
herhaling...ontzettend leuk en interessant... ondertussen de bovenstaande tekst gelezen en voel mij thuis... de bloeifase waar jij Jan, het over hebt is een kolfje naar mijn hand...jaren geleden was ik 13 jaar lang minifunctionaris bij MHC-Woerden... (van beroep ben ik Montessori-kleuterleidster... met jaren later... de aantekening Antroposofie gedaan in het Iona-gebouw in Driebergen-Zeist) en op enig moment heb ik mij daar hart/hard gemaakt om van die hockeyclub de meest 'bloeiende' van het Groene Hart te maken... met de visie van de toenmalige voorzitter als steun in de rug... om vooral niet de verkregen inkomsten... enkel en alleen aan de eerste teams te besteden... (in die tijd kwam in de mode om betaalde trainers aan te trekken)...daar kwam bij dat het nog in een tijd was... dat het clubleven volop op vrijwilligers draaide..... en ik was van mening dat de beste trainers juist op de jongste jeugd moest worden ingezet...om een lang verhaal kort te maken... op den duur lukte het en hing er een sfeer op de club van.... wij gaan er met zijn allen voor.... jaren later toen ik het stokje overdroeg... en er andere mensen aan het roer stonden.... ging het na een tijdje grondig mis.... en stapte zelfs hele teams over naar een andere vereniging....! Gelukkig keert het tij op dit momenmt...wie weet wat de toekomst brengt...!!!
Dus je begrijpt dat de kunstenaar vanuit mijn zelve reeds is opgestaan en dat mijn persoontje...ikzelf dus... daar wel bij vaart...!!!
Lang leve de Koopman, de Dominee en de Kunstenaar... bij die eretitels sluit ik me helemaal aan..!!!

Laat uw reactie achter

Gast zondag, 21 april 2019
Copyright © 2018 Woordenziel.nl | Webdesign: berthil.nl