Laat de Kunstenaar (M/V) zijn werk weer doen!

« Geert Wilders is een puber
Geert Wilders is een puber
KDK in de Nederlandse politiek »
KDK in de Nederlandse politiek

Nu de wereld in!

Jan Roelofs
Jan Roelofs
Jan Roelofs heeft zijn/haar biografie nog niet ingesteld
Gebruiker is momenteel offline
dec 07 KDK 0 reacties
De presentatie van Koopman Dominee Kunstenaar was een mooie happening. Er zijn filmopnames gemaakt, ben nu bezig die op de site te zetten. Waar ik ook hard mee bezig ben: mijn boek de wereld in te krijgen, door vooral allerlei journalisten persoonlijk aan te schrijven met de volgende boodschap:

Geachte redactie,

Veel actuele problemen (kloof burger/politiek, moeizame integratie, zwalkend overheidsbeleid, spanning staat/markt) hebben hun wortel in de gebrekkige kennis die wij van onze gezamenlijke geschiedenis hebben.

In mijn boek 'Koopman, Dominee, Kunstenaar' behandel ik ons verleden op een manier die ik nog niet eerder tegen ben gekomen: de Vaderlandsche geschiedenis door de bril van drie figuren, waarvan we er twee maar al te goed kennen: de Koopman en de Dominee. De stelling die ik in het boek uitwerk is dat we ook de derde, die net als de eerste twee een wezenlijk element van onze volksaard uitmaakt, nodig hebben:

Willen we onze problemen op een vernieuwende manier oplossen en onze potentie waarmaken, moet in ons allemaal de Kunstenaar weer wakker worden.

Mijn boek is net uit. De eerste lezersreacties zijn positief: "geestig", "uiterst toegankelijk", "inspirerend", "lichtvoetig".

Nieuwsgierig? Een exemplaar ligt voor u klaar bij uitgeverij Ankh-Hermes. 

Met vriendelijke groet,
Jan Roelofs
(www.janroelofs.nl)
Tags: Niet getagged

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft

Laat uw reactie achter

Gast zondag, 21 april 2019
Copyright © 2018 Woordenziel.nl | Webdesign: berthil.nl