Laat de Kunstenaar (M/V) zijn werk weer doen!

Mannenwerk


18- 22 juni: 'Heart of Men II'. Zie 'Heart of Men' onder de knop 'Mannenwerk'.Veel mannen hebben zichzelf aangewend andere mannen vooral als bedreiging te zien: rivalen in de liefde, concurrenten op het werk...
Om je mannetje te staan moet je op jezelf vertrouwen, autonoom je kracht, kennis en vaardigheden inzetten en beslist niet je kwetsbaarheden en je zwakke plekken laten zien. Over onze gevoelens praten we meestal liever en makkelijker met vrouwen dan met mannen. Dat is jammer, want aan de steun van andere mannen kunnen we veel hebben. Niet alleen bij het vissen, het voetballen of het bierdrinken, maar ook bij het omgaan met de moeilijker kanten van het leven: twijfels in je relatie, onzekerheid in je werk, onbegrip tussen jou en je vader of jou en je zoon, of de vraag ‘wat wil ik nou eigenlijk ècht met mijn leven?’.

De eerste mannenworkshop die ik in 1992 volgde, was voor mij een openbaring. Ik merkte dat ik wel degelijk emotionele steun van andere mannen kon krijgen en ik merkte ook dat de afstandelijke relatie die ik met mijn vader had, sterk verbeterde door de ervaringen die ik in deze workshop had. Ik begon zelf mannenworkshops te begeleiden. Samen met Ton van der Kroon bij wie ik in 1992 die eerste workshop volgde, begeleid ik sinds 2002 twee keer per jaar de driedaagse mannenworkshop ‘Het Pad van de Man’. (Zie www.tonvanderkroon.nl en www.owc.be). Dit jaar verzorg ik vier keer een Wildeman Workshop op het prachtige landgoed Midgaard in Almen, vlakbij Zutphen. Kijk voor meer info onder de knop 'Wildeman Weekend'.   

Lees ook: Hoezo Mannenwerk?

Workshop: het pad van de man
Bois le Comte, Ardennen, 20 - 23 november 2014
Een driedaagse workshop voor mannen over liefde en lust, over kracht en plezier, over hoop en wanhoop, over pijn en verlies, over werk en toekomst; over man-zijn en mens-zijn in zijn vele facetten. 

In de prachtige omgeving van de Belgische Ardennen werken we drie dagen met archetypen en verhalen, spel en beschouwing, inspanning en ontspanning, meditatie en uitwisseling. Of je nu de rol van vader of zoon, minnaar of echtgenoot, kostwinner of vrijbuiter hebt, door het samenzijn met andere mannen krijg je inzicht en wijsheid over je eigen levenspad. Je zult een gevoel van helderheid en rust over jezelf ontwikkelen, en onverwerkte zaken uit het verleden zullen op zijn plek kunnen vallen. Je zult nieuwe kanten van jezelf ontdekken en helderheid krijgen over het pad dat je te gaan hebt. 

We werken met dans, muziek, lichaamswerk, meditatie, mythen, visualisaties, spel en de natuur. Iedere workshop gebruiken we een mythisch verhaal om het proces van transformatie inzichtelijk te maken. De workshops zijn gebaseerd op het boek 'De Terugkeer van de Koning, het boek voor mannen over liefde, lust en leiderschap.'

Data: 20 - 23 november 2014
Aanvang en einde: Het programma start donderdagavond om 18.00 uur.
Het eindigt zondagmiddag om 16.00 uur.
Begeleiding: Ton van der Kroon, Jan Roelofs en een team van assistenten
Verblijfplaats: La Ferme du Bois-le-Comte, Orval, Ardennen, België
Telefoon: 0032 (0)61329920
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Eten en drinken: De maaltijden zijn vegetarisch.
Er wordt verwacht dat mensen helpen bij het afruimen en afwassen.
Slapen is op zalen/kamers van 2 tot 4 personen.
Reisinformatie: Kijk op www.owc.be
Suggesties om mee te nemen: slaapzak of lakens, goede wandelschoenen/bergschoenen, regenkleding, kleine rugzak, drinkfles, dagboek, muziek, handdoek.
Kosten en aanmelden: 
De kosten voor de workshop bedragen 475 euro inclusief maaltijden, koffie, thee en overnachting, exclusief reiskosten. (375 euro voor inkomens onder de 15.000 euro)

Aanmelden: Via www.owc.be of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telefoon 0032 (0)61329920
Copyright © 2020 Woordenziel.nl | Webdesign: berthil.nl